tisdag 12 april 2011

Solskenskläder och en hemlighet.

Idag var jag klädd i solskenskläder. Det här är sista praktikveckan för den här gången och jag ville vara lite extra fin när det var min sista lektion med en av klasserna. Jag fick många fina kommentarer från de andra lärarna, de sa att jag utstrålade glädje och ungdom, och jag blev liknad vid allt mellan sommaräng och "påskkärring på ett bra sätt". Den gula klänningen är mormors från 60-talet, jag älskar den. Och den har stora fickor också! till det matchade jag med grönt, brandgult och rött. Glada färger är de bästa.

(Today I was dressed in sunshine clothes. This is the last week of internship for this time and I wanted to be extra pretty, because I had the last lesson with one of my classes. I got many nice comments from the other teachers: that I looked like joy and youth, and I was likened to everything between a summer field and "easter witch in a good way". The yellow dress is my grandmother's and from the 60s, I love it. And it has big pockets too! I matched it with green, orange and red. Happy colors are the best ones.)En annan sak som gör mig glad är dessa knappar som jag fick av mamma. Vad jag ska ha dem till kommer jag visa så småningom, än så länge är det hemligt!


(Another thing that makes me happy are these buttons that I got from my mother. I will show you eventually what I'm going to do with them, so far it's a secret!)

7 kommentarer:

 1. det var mormor som ståtade i klänningen

  SvaraRadera
 2. Oj! Jag ska ändra på en gång, tack! <3

  SvaraRadera
 3. Åh, så vacker du är! Verkligen en solskensklänning. Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla Emma, vad glad jag blir! Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt arvegods du har på dig! Och så fint du sjöng. Tack för fina ord på min blogg. Hönsen är väldigt lättskötta djur. De går fritt i trädgården och skogskanten hela dagarna och går in för natten ungefär vid Bolibompa. Underbara, humoristiska djur som jag aldrig får nog av att titta på!

  SvaraRadera
 6. Vilken härligt glad och somrig klänning!

  SvaraRadera
 7. härlig klänning!!
  och vad spännande det där med knapparna, nu blir jag nyfiken!:)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3