onsdag 2 februari 2011

Bryderierna fortsätter.


Tack för er hjälp med att resonera kring färger. I jakt på att komma ett steg närmare symaskinsbordsfärgs-nirvana provade jag idag att ställa symaskinen i sitt kommande habitat. Här ska bordet stå. Jag noterar att alla saker på bilden går i gulgrönbeigevit-skalan.



Jag tittade också lite närmare på symaskinen. Den har gröna detaljer i flera färger, gulgrönt och grågrönt.



Jag provade också att lägga lite kläder i olika färger bredvid maskinen som lite referens. Den rosa är ju snygg, men jag tror den kan vara lite krävande på ett helt bord. Just den där gröna ska jag inte ha, men jag tror den dominerande färgen ska dra mer åt det hållet än den rosa i alla fall.



Nya kompisar! En färg som väver ihop dessa. Hm. I morgon ska jag slipa bordsskivorna och "känna in bordet" som Ernst Kirchsteiger skulle sagt. Alla komponenter ska ju trivas med färgen. Hm. Fortsättning följer.


3 kommentarer:

  1. Du! syrenlila kanske kunde vara något??

    SvaraRadera
  2. Åh, både puderrosa och syren vore ljuvligt! Jag ska ha båda i tankarna! Jag vill att det ska passa in men se trevligt ut i rummet utan att sticka ut för mycket, samtidigt känns det ju kul att ta ut svängarna lite när man väl ska måla. Kanske själva skivan och benen i grönt och utdragsskivan i puderrosa eller syrenlila? hmm. Ska kika lite på färgkort i färghandeln och se vad som är fint ihop. Tack för att ni är med i funderingarna, kul att dryfta lite ihop! :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3