onsdag 10 november 2010

Min nya jacka!Min jacka har äntligen kommit! Efter en tur till ett hektiskt Naturkompaniet fullt med folk som ryckte och slet i de stackars jackor som fanns kvar bestämde jag mig för att beställa min över nätet. Jag konstaterade förut att senast jag köpte en jacka var på mellanstadiet. Alltså för kanske tolv år sen. Min gamla trogna Fjällrävenjacka (som är köpt secondhand och sedan användes av min bror i flera år innan jag tog över den, och för övrigt finns på bild i det här inlägget från i mars i år) har slutligen blivit för liten, så nu har jag investerat i en ny och lite större. Och en röd till på köpet! jag har alltid drömt om en röd jacka. Det lyser upp. Och den är så skön, jag är så glad. Att gå ut blir mysigt även när det är kallt, för det känns som att min jacka kramas när man har den på sig.

Min pappa har haft sin Fjällräven i trettio år nu, så jag hoppas det går lika bra för min. Jag älskar saker som håller. Man ska kunna leka i en jacka utan att den går sönder, och det känns som att det här är en jacka som vill leka. Snart är det vinter, då blir det allt skridskoåkning och snöbollskrig. Jag är redo!

3 kommentarer:

 1. watch your back...!

  SvaraRadera
 2. Jättegilla! Mkt fin! :) Jag drömmer själv om en fin röd figursydd kappa i typ mogen-jordgubbsfärg, enkelknäppt och midjeskärp.

  SvaraRadera
 3. Kalle: Äh, jag leder med 1-0!

  Naomi: Tack! :) Det låter fint det med.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3