lördag 23 oktober 2010

Sortera och arkivera.


Hemma hos mig ser det ofta ut såhär. Papper hamnar i högar lite här och där och i väldig oordning. Jag har skaffat pärmar för längesen, men inväntat stunden då jag skulle hitta mitt kära hålslag som länge varit borta.Min moster tog saken i egna händer och gav mig ett nytt. Och det är rött!
Aldrig har jag sett ett så rart hålslag.
Jag saknar inte ens det gamla.
Och hittar jag det är jag säker på att de kommer att bli goda vänner.Jag ägnade gårdagskvällen åt att sortera och arkivera. Svenskapapper för sig och musikpapper för sig, prydligt ordnade efter termin och kurs.Så nu ser det betydligt mer städat ut. Pärmarna som inte får plats i hyllan får stå ovanpå, perfekt sätt att spara plats också. I lådorna har jag räkningar och papper som är på gång, brev, lite pysselmaterial och tidningsurklipp jag sparat som inspiration.
Ännu ett steg närmare feng shui, aah.


3 kommentarer:

 1. Det var inte illa! Till och med väldigt imponerande!! Smakfulla "boxar" och pärmar!!!

  SvaraRadera
 2. Va duktig du är! Det där skulle jag behöva ta tag i snarast.. Papprena har ju en förmåga att hamna överallt och ingenstans. :)

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket! :)

  Ja, papper är ett elände när de inte är där de ska. Det känns som att en sten har fallit från mitt samvete, underbart att det ändå krävs så lite arbete för så stort välbefinnande :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3