onsdag 29 september 2010

Ett secondhandtips för den som har en ledig onsdag.

Idag ska jag och mamma besöka Röda korset i Täby. De ska byta lokaler och har flyttrea, roligt roligt roligt! Sist de flyttade hade de otroligt mycket knappar, band, sybehör och tyger till väldigt låga priser. Jag köpte bland annat en rulle av ett jättebra tjockt band som jag har använt till axelband till flera väskor. Det ska bli spännande att se vad de har idag. Adressen är Stockholmsvägen 121 i Täby, det ligger mitt emot Mekonomen, om någon annan skulle ha vägarna förbi. De har öppet mellan 13-18. Dessutom får man kaffe med bröd! Woie, det blir en rolig dag!

6 kommentarer:

 1. oj! när stänger de? det är typ min mammas favvisaffär, om vi pratar om den i näsbypark dvs? ska tipsa! kram :)

  SvaraRadera
 2. Nej, det här är en annan! Det är typ Röda korsets syförening i Täby som ska byta lokaler och därför hade utförsäljning, syföreningen ska flytta till Näsbypark och dela lokaler med Röda korset där :) kram!

  SvaraRadera
 3. Ahaa! Då förstår jag! Förresten jag måste verkligen berätta det här för dig - igår sydde jag på symaskin för första gången på typ tio år och det var helt fantastiskt roligt!! :D bra med inspiration från fina människor! kram!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt!! Vad sydde du? Jag vill höra mer! kram!

  SvaraRadera
 5. Alltså det var en superenkel grej - jag lagade ett örngott som jag älskar som är i jättefint josef frank-tyg. Det gick liksom på tre sekunder, vips och så var det lagat! Så himla härligt att kunna fixa sånt själv, jag har aldrig gjort sånt förut även om det var hur enkelt som helst :)

  kram!

  SvaraRadera
 6. Vad roligt! Eller hur, det behöver inte vara stora grejer, men det är ju en så underbar känsla när det blir av. Åh. Jag kommer gärna och hälsar på efter min tentaperiod som är om ett par veckor. Kanske en liten syjunta? :) Saknar dig.
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3