tisdag 27 juli 2010

Skjortklänning.
Den här fina skjortklänningen hittade jag på loppisen på Täby Galopp. Den kostade mig 20 kr. Jag gillar att den får lite Bullerbykänsla när man knäpper alla knapparna, kragen är så fin. Det är kul med plagg man kan använda på olika sätt, den här fungerar både som klänning och som långskjorta över jeans. På Täby Galopp är det loppis varje helg på sommaren. Det har blivit rätt stort, det är många som ställer upp bord och bakluckor där med allt vad skrot och guld som finns runt i stugorna. Jag har gjort några riktigt bra fynd där genom åren, allt från rosiga 50-talskjolar till osannorlika sammetskappor, gamla fina prylar och riktigt riktigt billiga kläder. Ett hett tips till alla som har vägarna förbi.

4 kommentarer:

 1. vet du. jag läste i en tidning om ett klädmärke som heter ewa i walla, har du hört talas om det? kläderna såg ut som nåt du skulle kunna gilla: http://www.ewaiwalla.se/ <3!

  SvaraRadera
 2. Vad fina, tack! Jag gillar det mycket, lite Noa Noa fast mer Bullerbyn goes karnival typ :) Kul! <3!

  SvaraRadera
 3. ja, jag tänkte att det var lite noa noa fast ännu mer liksom. läste även att helena bonham carter är trogen kund! coolt! <3

  SvaraRadera
 4. Oj, det kan jag tänka mig! Hon verkar härlig. Vore kul att se kläderna i verkligheten, ska nog spana in en av butikerna :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3