fredag 6 september 2013

Brandgula rosor.Apropå färg: för tillfället har jag någon sorts begär till brandgula rosor. Jag älskar verkligen att ha blommor i vardagsrummet, i färger som fångar upp nyanser från fåtöljen och gardinerna. Det passar bra till den tidiga hösten tycker jag. Dessutom är det kul att göra olika i olika rum: skarpa kontraster i sovrummet och en mjuk återkommande skala i vardagsrummet. Kul att experimentera. I helgen ska vi fixa gardinstänger till lekrummet och köket. Det har tagit ett tag att känna in vad det ska vara för gardiner, men nu tror jag vi har lite idéer i alla fall. Vi får se vad det blir. Det är så häftigt att ett hem är en ständigt pågående process tycker jag. Och en riktigt kul process dessutom :)(Speaking of colour: I've got some kind of craving for orange flowers at the moment. I love flowers in the living room, in colours that pick up the colours of the chair and the curtains. It feels like a good colour in the early autumn I think. And I really like doing different things in different rooms: sharp contrasts in the bedroom, and a softer range of colours in the living room. Experimenting is fun. This weekend we're getting some curtain rods for the crafting room and the kitchen. It's taken some time to get the feeling about what kind of curtains we want, and now I think we've at least got some ideas. We'll see. It's really great that a home is a ongoing process. And such a fun process :)
2 kommentarer:

 1. Ja visst är det vackert med brandgult, och så vackert på rosor! Jag måste säga det igen, ni har det så vackert hemma :) Å visst är det skönt att ett hem förändras i utseende, det följer liksom med livet :)

  Haha, tack! Jag håller helt med om att det är bästa frisyren (även om jag försöker tro att jag ska låta luggen växa ut ibland :)

  Ha en härlig lördag fina du <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Det blir säkert fler inblickar i måleriet :) Det ska bli så kul att göra iordning skruttens hörna sen!

  Hoppas att du har en fin söndag <3 Jennie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3