söndag 1 juli 2012

Pennställ.


De senaste dagarna har jag varit förkyld, så jag har ägnat mig åt stillsamma små pyssel. Jag tänker mycket på musiklärarjobbet jag har fått till hösten, och jag ser fram emot det väldigt mycket. Jag kommer ha ett eget arbetsrum, och det är trevligt att planera hur jag ska sätta min prägel på det. Ett trevligt litet pyssel blev dessa två pennställ av konservburkar. Pappret är ett omslagspapper från ett av paketen jag fick på min födelsedag, som jag klistrade på med vanligt limstift. Visst blev det fint? Glitterpennorna fick jag av mamma för en hel massa år sen, de kommer väl till pass nu. I den andra burken ska jag ha en massa färgpennor att markera med i kalendern, eller bara att ha till hands om man känner för att rita lite mellan lektionerna.(Pen holders.
The last few days I've had a cold, so I've been spending the time with tiny slow crafting. I think a lot about the job as a music teacher I've got for the autumn, I'm looking forward to it a lot. I will have my own workroom, it's very nice to plan how I will put my mark on it. Making these two tin can pen holders was a nice little craft. The paper is a wrapping from one of the packages I got for my birthday, that I glued with a simple glue stick. Don't you think they turned out nice? The glitter pencils my mother gave me a whole lot of years ago will come in handy now. In the other can I will have a lot of coloured pens to mark things in my calender, or simply to use if I feel like drawing a little between my lessons.) 


3 kommentarer:

  1. åh!! fint!! kan inte du göra en till mig också? jag kan köpa eget papper och burk!!

    SvaraRadera
  2. Haha, självklart! Men om du både fixar burk och papper är ju den stora delen av jobbet redan gjort! Vi kan ha pysselstund!

    SvaraRadera
  3. Ett eget kontor- så fantastiskt att ha ette eget kontor, inte illa alls! Så roligt det var att ses och pyssla, tack för en underbar dag (skrev om detta i min blogg idag och det är med en bild av dig också). Kram!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3