måndag 23 juli 2012

Dalaklänning och ett skal.Hej! Jag har varit i Dalarna i några dagar. Jag tänkte visa lite bilder därifrån, men så kom jag på att jag ju inte visat hur dalaklänningen blev när den blev färdig! Här är den nu. Den hade jag på mig i Dalarna. 


(Hello! I've been in Dalarna for a couple of days. I'm going to show you some photos from there, but then it stroke me that I haven't yet shown you how the dala-dress turned out! Here it is. I was wearing it in Dalarna.)


Är förresten inte mitt träskal till telefonen tjusigt? 


(By the way, isn't the wooden shell for my phone nice?)5 kommentarer:

 1. SV: Tack Anna för din fina kommentar!
  Jodå, jag ger mina pelagoner växtnäring ca 1 gång i veckan men de vill ändå inte komma skott eller blommor på dem, så de är lite synd :/
  Mina andra blommor blommar det för fullt på, knepigt de där!

  Jätte fin klänning och super snyggt skal!! Vart har du köpt det? :)

  SvaraRadera
 2. Fantastisk klänning Anna! Helt otroligt fin. Snart måste jag bjuda dig på mina chokladkakor med glasyr, dom som jag har bakat till mitt lilla café, jag tror du skulle tycka att det var jättegott :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Beautiful dress and what an amazing iPhone cover!

  SvaraRadera
 4. Johanna: Konstigt! Jag har några pelargoner som inte blommar de heller, gemensamt för dem är att de står i norrfönster. Kan det vara så enkelt hos dig med?

  Tack så mycket! :) Skalet är köpt här: http://www.amazon.com/Kaufease-Iphone4-Bamboo-Protective-Wooden/dp/B007M4FG3S/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1341419825&sr=1-3&keywords=shell+wood  Claudia: Thank you! :)

  SvaraRadera
 5. Oj, jag missade dig Sara! Tack snälla! Kakorna låter underbara, jag ser fram emot det! Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3