onsdag 25 januari 2012

Bibblan och ett ägg.Idag fick jag en stund över på bibblan, då tog jag några trädgårdsböcker och kröp upp i fåtöljen vid fönstret som jag spanat på ett tag men inte riktigt vågat ockupera. Den är formad som ett ägg, man skärmas helt av från allt bakom och runt omkring. Det är mysigt att de har vänt den mot fönstret, man får vara ifred lite om man vill. Fast hur ifred man är egentligen vet jag inte, man syns nog rätt bra utifrån. Det var ett par som vinkade till mig upp till mig när de gick förbi, det tycker jag var fint. Jag kan tänka mig att jag såg ut som en rymddrottning högt däruppe i fönstret. En rymddrottning svävande i sitt röda ägg.


(Today I got a spare moment at the library, so I took some gardening books and crept up in the armchair by the window that I've gazed on for a while but never really dared to occupy. It is shaped like an egg, you get completely shielded away from everything behind and around it. It's nice that they've turned it against the window, you may be left alone for a while if you want to. But how alone you actually are I don't know, you are probably quite visible from the outside. There was a couple who waved up to me when they walked by, I think that was nice. I imagine that I looked like a space queen high up in the window. A space queen suspended in her red egg.)

4 kommentarer:

 1. fy vad härligt!! vilket bibliotek var det??

  SvaraRadera
 2. Stadsbiblioteket! den är i facksalen till vänster när man kommer in (4? 3?) man kan sitta där och lyssna på poesi och avslappningsband också :)

  SvaraRadera
 3. It's so nice to have some time in the libary.

  SvaraRadera
 4. Så underbart mysigt det låter! Åh, dit ska jag också gå, jag bor ju inte långt från Sthlm. Och angående fotografiet med kvinnan och dubbelexponeringen- jag tror att det är lite dubbelexponerat och så misstänker jag att det kan vara någon som har arbetat på det i Photoshop. Vilket får mig att tänka på vilka magiska, drömska bilder man skulle kunna tillverka själv i Photoshop av gamla fotografier och liknande.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3