tisdag 3 maj 2011

Mosters bönröra.



När min moster fick höra att jag blivit vegetarian var bland det första hon sa "då måste du prova min bönröra!". Oavsett om man är vegetarian eller ej (eller ens gillar bönor eller ej) tror jag att man kommer att tycka om den här bönröran. Jag har den på ett gott bröd, men man kan ha den som tillbehör till vad man vill. Oerhört gott.


Mosters bönröra

2 burkar bönor, t.ex. en med svarta bönor och en med vita
1 finhackad rödlök
Vinäger, den sort man tycker bäst om (Jag blandar balsamvinäger och rödvinsvinäger)
Olivolja
Salt och peppar

Rör och mosa ihop allt och smaka av med salt och peppar. Klart!
Det blir väldigt gott när smakerna fått gå ihop lite, så dagen efter är den nästan ännu godare.




(When my aunt was told that I had become a vegetarian among the first things she said was "then you have to try my beans!". Whether you are a vegetarian or not (or even like beans or not), I think you will like this recipe. I eat it on some nice bread, but you can have it as an accessory to whatever you want. Incredibly good.


My aunt's beans

2 cans of beans, for example one with black beans and one with white ones
1 finely chopped red onion
Vinegar, the kind you like (I mix balsamic vinegar and red wine vinegar)
Olive oil
Salt and pepper

Mash everything together and season with salt and pepper. Done!
It's also very good when the flavors really have found eachother, so the second day it is almost even better.
)

2 kommentarer:

  1. Det låter gott!! Sparas i receptarkivet. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är verkligen jättegott, rekommenderas verkligen! :) Kram!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3