torsdag 20 januari 2011

Affirmationer.


Det här är mitt senaste lilla fynd. 17 kronor fick jag ge för denna rara lilla tingest på Tradera. Det här är ju som kanske bekant en så kallad affirmationsring, så jag blev nyfiken på affirmationer och slog upp det på Wikipedia. Såhär stod det där:

Affirmation (av latin affirmatio, ’försäkran’) är i nyandliga rörelser positivt färgade fraser som upprepas i tal och skrift i syfte att förbättra sin livssituation. Affirmationer utgår från tanken att man själv skapar sin verklighet och att ens tankar är det som orsakat ens nuvarande situation. I extrema åskådningar tros affirmationer till och med kunna göra människor rika.

Intressant va? jag gillar tanken på att man själv kan göra sin värld lite bättre. Nu är jag glad. Snart blir jag rik. Jag är trött men det är en skön trötthet som beror på ett väl utfört arbete. I morgon kommer jag vara pigg, glad och komma med smarta infallsvinklar i skolan. Det jag hoppas ska komma kommer komma. Och under tiden kan jag titta på min lilla ring för att påminnas om vad som är viktigt. Hoppas, tro, älska. 17 spänn för lite andlighet, jag gillar't.

2 kommentarer:

  1. affirmationer kan vara guld värda ibland!:)

    SvaraRadera
  2. Fin, fint! Det där tror jag stenhårt på, allt börjar ju i tankens värld. Finns där bara negativa tankar så bli allt så väldigt mycket jobbigare. Det är ljusa och positiva tanka som ger kraft och energi :-)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3