måndag 25 oktober 2010

Kväll i köket.


Jag tycker väldigt mycket om mitt kök. Just nu kanske lite extra mycket för att det är städat och rent. Och för att jag har en duk på bordet. Duk är bra festligt. Och den här är från mormor, det gör den ännu bättre. Det slår mig att jag tillbringar väldigt mycket tid i köket, dels med att äta och baka, men även med att plugga, skriva, pyssla och sy. Skönt att det är ett rum jag tycker om. Det känns så bra att sitta vid bordet, det är verkligen en glad plats. Innan jag flyttade in fick jag komma och titta på lägenheten, och han som bodde här då hade svarta gardiner, mörkgrå fondvägg och en svart lampskärm med en 40 wattslampa i. Det var väldigt mörkt. Det är spännande att ett rum kan ändra karaktär så beroende på vem som bor där. Nu är det jag som bor här, och det känns i köket. Jag tror allt att köket gillar mig.

7 kommentarer:

 1. så mysigt! duk på bord är himla upplyftande, det är lite mjukgörande liksom.:)

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det! det tråkiga med duk är väl att man på något mystiskt sätt spiller mycket mycket oftare när man har den på.. Konstigt det där.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också väldigt mycket om ditt kök! Du borde fotografera din burkhylla :)

  SvaraRadera
 4. Åh, tack! Och bra idé! det ska jag göra, ska bara städa i den först :)

  SvaraRadera
 5. Hehe apropå duk, har du några tips på hur man får bort kanel? :/// Liksom kakao biter det sig fast fastän det bara borde vara att blåsa bort, uäh

  SvaraRadera
 6. Åh! jag frågade min mamma om det där, hon visste inget speciellt tips för kanel, men Tabort textilspray som man har på innan man tvättar brukar ta de flesta fläckarna! Hoppas att det tar dina!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3