onsdag 9 september 2009

Det gulaste sen 1998

Idag har jag haft gula kläder.
Jag tror inte att jag har haft en helgul dag sen jag var 11. Då spelade jag i en orkester på en konsert på Djursholms torg och hade klätt mig gult för att matcha min guldiga saxofon. Jag hade väldigt ofta gula kläder när jag var yngre, men nåt tag i elvaårsåldern så tog det stopp. Jag vet inte riktigt vad anledningen till mitt gul-uppehåll var, men jag tror att det var att jag bytte favoritfärg från gult till grönt. Så sen blev det grönt. Jag har alltid gillat att klä mig enfärgat, kanske för att jag ofta haft flera plagg i samma färg som råkat passa ihop. Det roligaste tycker jag är när man väljer en skala som man kan hålla sig till, det kan se väldigt utstuderat ut.

Men idag var jag alltså gul. Gladgul, apropå glada kläder som jag nämnde igår. Jag har fått många komplimanger idag, det är väldigt roligt. Det är så tillfredsställande när någon ser när man har ansträngt sig. Kanske ber man om det om man klär sig soligt, gult är väl antagligen inte den färg man väljer om man ska safea så att säga, den syns ju. Det är roligt att ha något som sticker ut, jag älskar att se att folk småler i smyg när man går förbi. Det triggar min fantasi att hitta på fler roliga outfits. Hm. Jag kanske går vidare till grönt i morgon, en tribut till mina tonår så att säga.

Festivalgul anno 1994:


Gul i orkester anno 1998:


Gul anno 2009:

3 kommentarer:

  1. wow vilken klänning!!!!!!1 var har du fått tag i den??

    SvaraRadera
  2. På mormors vind! :) den är från 60-talet, jag fullkomligt älskar den. Och äntligen något jag kan ha mitt guldskärp till, hurra!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3