tisdag 7 februari 2012

Manglat.Denna glamourösa bostadsrättsförening tillhandahåller mangel i tvättstugan! Jag har alltid velat prova. Det här var ju fantastiskt. Lakanen blev släta och fina (och tog mycket mindre plats i skåpet!), och spetsdukarna blev så tjusiga så jag inte vet vad. Fast som bilden visar så råkade det bli ett litet veck på duken ändå. Jag får jobba på det.


(This glamorous house provides a mangle in the laundry room! I've always wanted to try one. This was just wonderful. The sheets got smooth and fine (and took much less space in the closet), and the cloths with lace turned so very neat. But as the picture shows it happened to be a small crease on it anyway. I have to work on it.)

5 kommentarer:

 1. Anna, det vore jättetrevligt om du ville och kunde vara med på min lilla älvföreläsning på Citykonditoriet. Torsdag nästa vecka (16 februari) kl. hade jag tänkt det ska vara. Om du har tid då vore det väldigt trevligt om du kom! :)Hälsningar Sara

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja tiden föll bort ser jag ju nu. Kl. 16.30 ska det stå. Det blir litet och mysigt med några få personer, där inte alls alla känner varandra från förut, så det blir nya bekantskaper för alla. Och så fikar man och så berättar jag om gamla engelska fotografier av fairies och lite om tron på fairies vid sekelskiftet 1900. Om du har tid och möjlighet vore det så mysigt om du kom! :) Blir massvis av andra litterära salonger sedan under året också. Ett trevligt sätt att få nya vänner och bekanta tänker jag mig också:)

  SvaraRadera
 3. Sv: Det går hur bra som helst att komma kl fem! Gör det du. Lilla föredraget om fairies kommer inte börja förrän kl. fem ändå, utan tiden innan fem är bara för att samla ihop sig och sitta och småprata lite. Jätteroligt att du vill komma, ska bli väldigt mysigt att ses. Det kommer att komma en kvinna som heter Jenny också; hon är en verkligt kreativ själ som dessutom är museipedagog och samlare av gamla saker. Det kommer också en man som heter Dan som har ägnat hela sitt liv åt ockulta ting (han har massvis av spännande saker att berätta), och säkert en eller två personer till skulle jag tro :) Imponerad jag blir förresten av att du har pianoelever! :)

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja det är tanken att om man känner att man är intresserad av något så kan man berätta om det på litterära salongen! Det kan vara vad som helst... trädgårdsskötsel, en viss författare, något man samlar på etc etc etc, ja verkligen vad som helst! Vore väldigt trevligt om du ville berätta på litterär salong i framtiden :) Åh, Citykonditoriet, då har du verkligen något att se fram emot! Jag går dit varje vecka för det är så mysigt. Är jättenära Drottninggatan, Dansens hus och och Myrorna. Adolf Fredriks kyrkogata 10 (man går upp några trappor). http://www.citykonditoriet.com/om-konditoriet/ :)

  SvaraRadera
 5. Sv: Javisst hade Fenixkonditoriet varit ett fint och spännande namn. Och hade anknytit till husets historia. Det huset har verkligen en intressant historia- först nöjespalatset "Fenixpalatset" sedan kyrkligt, och nu är det väldigt frikyrkligt i lokalerna (utom i konditoriet!) :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3