måndag 13 februari 2012

Brev från Hermine.Idag damp det ner ett brev från Hermine i brevlådan. Tre vackra virkade spetsar, två damer, två fjädrar och tre knappnålar. Och allt arrangerat i en vacker färgkomposition. Tack snälla Hermine, vad fint! Spetsen på tredje bilden tror jag att jag ska sätta i kragen på en tröja, kommer bli ljuvligt. Vad roligt det är att få post!

Ps: Jag har ju flyttat, om du vill ha min nya adress så säg till!(Letter from Hermine.
Today I got a letter from Hermine. Three beautiful crocheted laces, two ladies, two feathers and three pins. And all in a beautiful colour arrangement.Thanks dear Hermine, that's so nice! I think I'll put the lace on the third picture as a collar on a jumper, that will look very sweet I think. How nice it is to get mail!

Ps: Since I've recently moved I've got a new address! Please let me know if you want it!)

4 kommentarer:

 1. Hej Anna!

  Inte för att besserwissra, utan mer för att jag tror att du tycker att det är spännande så tänkte jag bara säga att spetsen på den tredje bilden (den du tänkte sätta på kragen) är knypplad och inte virkad! Den är väldigt väldigt lik spetsarna jag knypplade när jag gick på kurs i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. Åh, nu när du säger det så låter det ju väldigt bekant, knypplat är ju vad det är! :) så himla fint, jag skulle vilja lära mig. Var det svårt?

  SvaraRadera
 3. (jag är jättedålig på att kolla upp kommentarer i efterhand)

  Det är inte jättesvårt, men lite knepigt är det. Framförallt att få det snyggt då man ska dra i ganska många trådar samtidigt :)Jag borde verklgien leta fram min knyppeldyna..

  SvaraRadera
 4. Vad häftigt det låter, vi borde ha en syjunta något tag så får du visa! :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3