torsdag 27 oktober 2011

Kusin Vitamin-klänning.Denna underbara klänning ramlade ut ur garderoben när jag rotade lite ikväll. Perfekt! Den hade jag faktiskt glömt bort att jag hade. Min moster hade den på 60-talet. Är det inte intressant att man kan glömma bort något så snyggt? Den kom fram väldigt lägligt, jag ska vara provvakt på Högskoleprovet på lördag, vad passar bättre än en sköngrön klänning för att lugna deltagarnas nerver? och varm och skön är den också, manchester är så härligt. Jag är väldigt förtjust i modellen också, väldigt skön och sympatisk. Fynd i min egen garderob! Nu blev jag glad :)


(This wonderful dress fell out of my closet when I rummaged around a bit tonight. Perfect! I had actually forgotten that I had this one. My aunt wore it in the 60's. Isn't it interesting that one can lose sight of something this pretty? It arrived very timely, I'll be the test attendant on Högskoleprovet (a big test for people who would like to improve their chances to get in to the university) this Saturday, what fits better than a nice green dress to calm the nerves of the participants? and it's also warm and comfortable, the fabric (it's called Manchester in Swedish, does anybody know the English term?) is just wonderful. I'm very fond of the model as well, very nice and sympathetic. A bargain in my own closet! Happy me :)

4 kommentarer:

 1. Marianne hade den på 60-talet

  SvaraRadera
 2. Sådär, tack för det, jag la till det nu :)

  SvaraRadera
 3. Supersnygg klänning! Mönstret är jättefint!

  Jag vet att många inte gillar såna här kommentarer, men jag är så nära att uppfylla min dröm och det skulle betyda så mycket för mig om du ville hjälpa mig.

  Jag är just nu nr: 15 i Sverige. Får jag 4 röster till så blir jag nr 14. Jag känner inte massor av människor och jag har inte 1000 facebookvänner att fråga.
  Så jag ber bloggare i hela Sverige om hjälp att rösta på mig så jag kan vinna min dröm.
  Vinsten är en 4 dagars expedition med hundsläde över polarisen mellan Sverige och Norge. Mitt livs äventyr.

  Jag skulle bli så glad om du ville rösta här:
  http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/tavling/tavlingsbidrag/bidrag/?uid=707

  De som också vill sprida min dröm vidare länkar jag till med en stor bild på min blogg men jag är verkligen så himla tacksam för precis varenda röst jag får.

  Jag hoppas att du vill hjälpa mig!
  Kram Jinni

  PS. Har du redan fått ett sånt här meddelande av mig så ber jag tusen gånger om ursäkt för att jag har så dåligt minne, men se det som att jag tyckte just din blogg var värd ett extra besök. Allt handlar ju om inställning. :)

  SvaraRadera
 4. ojoj, vilket vitaminpiller!:) superhärlig!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3