torsdag 12 maj 2011

Min favoritfärg.

Vilken är din?

(My favorite colour. Which is yours?)

2 kommentarer:

 1. åh. fina bilder!
  jag ändrar mig alltid angående min favoritfärg, nyss har det varit grön ganska länge, men nu har jag återgått till min färg jag hade när jag var yngre, blå!
  jag är ganska färgkänslig, ibland står jag inte ut med vissa färger här hemma ( på inredning/kläder m.m) då måste jag plocka bort det. eller tvärtom, färgcravings! då måste jag skaffa saker i den färgen!:)
  hur är du?

  SvaraRadera
 2. Tack! :)
  Åh, blått är också fint. Det är lite olika i olika perioder tycker jag, nu när man är så svältfödd på grönt står det för så mycket härligt. På sommaren tycker jag också om att klä mig mycket i blått, det är så svalt och skönt. Färgcravings, vilket roligt ord! Vilka färger brukar det vara? jag brukar också vara sådär ibland, men det är oftast färger som finns i "min" skala redan. Spännande att det är färger du inte står ut med längre, är det såna du haft länge eller "modefärger"? väldigt intressant, det här skulle du kunna skriva ett helt inlägg om tycker jag :)
  Själv går jag lite i perioder, men grönt är den jag alltid brukar falla tillbaka på. Antar att det också har lite att göra med att jag passar i många gröna färger för att det blir bra med mina egna färger. Och så blir jag så glad av vackra gröna färger. Det här var intressant, ska fundera lite mer på färgerna :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3