onsdag 18 maj 2011

Lycka!Mitt apelsinträd har fått vårkänslor och börjat blomma! för första gången på två år! jag är så glad, jag har varit lite orolig för att det skulle vara för mörkt för den i mitt fönster. Nu visar den dock att den trivs, och jag trivs! eller, jag trivs nästan i alla fall. Blommorna luktar väldigt starkt (men gott!) och det är mycket pollen i luften, och jag är rätt pollenallergisk. Men det får det vara värt, såna här storslagenheter händer inte varje dag.


(My orange tree has got spring feelings and started to bloom! for the first time in two years! I'm so happy, I've been a little worried that it would be too dark for it in my window. Now it shows that it likes it here, and I am so happy! The backside is that the flowers smell very much (but good!) and it is much pollen in the air, and I am pretty allergic to pollen. But it's worth it, these grand things doesn't happen every day.)

2 kommentarer:

  1. åh, vad kul! att den blommar, inte pollen. stackare!

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, det är så paradoxalt att jag ska vara allergisk mot den när jag längtat så efter att få den i blom! Men sen blir det frukter, de är också väldigt önskvärda men inte lika allergena, tur :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3