söndag 6 februari 2011

Väskinspiration.
Ni vet känslan när man snubblar över något som man blir sådär tokinspirerad av? Så var det för mig när jag hittade sidan Forest bound. Waa! Hon som har sidan tillverkar väskor, och bilderna är så snygga att man svimmar. Nu har jag mest tittat på just bilderna (dessa är knyckta från hennes sida) och inte läst så mycket, men som jag fattar det använder hon mycket gamla material som hon får tag på; gamla postsäckar, fallskärmar och väskor från världskrigen som hon syr om. Mäktigt.
Jag blev oerhört sugen på att sy väskor och började rita upp ett par. En blå ska jag göra när jag snubblar över någon snygg vaxduk, och så en ljus i riktigt grov bomull. Med foder av ett snyggt gammalt blåvitt påslakan jag fått av min pappa. Det kommer bli kalas.

2 kommentarer:

 1. Åh vad fina! Jag vill göra en sån där med flätade handtag!
  Har du någonsin gjort ett lapptäcke föresten? Jag vill så gärna, men jag vet inte riktigt hur man gör :p
  kram

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är de! Väldigt inspirerande :)
  Hm, nej det har jag nog inte. Men det är nog inte så svårt! tänker du dig fyrkantiga rutor eller något mönster? det är väl egentligen bara att räkna och pussla lite och sen sy ihop och sy på en baksida och sen lägga i vadd eller så om man vill ha det :) eller hurdant tänkte du?
  kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3