söndag 13 februari 2011

Kameralös men icke försmäktande (än).

Jag har tappat min kamera i golvet! Efter den olyckliga händelsen har alla bilder blivit suddiga eller vitrandiga. Hm. Är det någon som har råkat ut för samma sak? I väntan på kameradoktorskonsultation, förhoppningsvis reparation och under tiden en tacksamt lånad lånekamera kan jag berätta vad jag hade fotat om den hade funkat. (Ni får använda er fantasi och tänka er bilderna.)

- Min nya klänning jag hittade på 70% på reapriset på Indiska. Den är gräddvit i grunden och har mönster av en massa härliga lite tantiga blommor. Den har kort ärm, är knälång, har knappar hela vägen fram och ett knytband i midjan. Jag har haft den hela helgen med lila strumpbyxor och stor kofta. Jag var mycket fin.

- De två sparkarna som Kalle och jag åkte på hos farmor. En var ganska ny och en var väldigt gammal, med fina maskhål i träet och en rejäl lagning av järn där den gått av någon gång för längesen. Det såg ut som ett brutet ben som blivit spjälkat. Fast med järn. Inget lim här inte. Den var mjuk och lätt att styra, fast tyvärr (om man får säga så) hade de sandat vägarna så att det var lite dåligt före. Men vi körde en drickaback full med tomglas till affären och pantade i alla fall. Spark är roligt. Det hade synts på bilden.

- Hur jag var klädd när vi var utomhus. Jag tyckte jag såg ut som en snowboardåkare. Kalle tyckte att jag såg ut att vara klädd för permafrost. Jag gillar att ha mycket kläder när det är kallt.

- Fynden jag hittade i världens bästa secondhandaffär som ligger i Skärplinge. Fast i ärlighetens namn skulle jag nog inte ha hunnit fota dem än eftersom jag just kom hem, så det får jag nog berätta om i ett annat inlägg.

2 kommentarer:

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3