tisdag 5 oktober 2010

Gårdagens kanelbullar.
Igår var det allt kanelbullens dag. Jag skulle bara göra en väldigt liten sats eftersom jag var själv igår, men jag råkade dubbla mjölken så jag var tvungen att dubbla allt annat också. Så jag fick rätt många bullar. Inte för att jag klagar, men ändå. Faktum var att de blev otroligt goda! Jag tror de är de godaste kanelbullar jag bakat (fast inte godare än mammas). De blev så fluffiga och fina, jag tror att det var dels för att de fick jäsa jättelänge och dels för att jag bakade dem i muffinsplåtar. Det blir ju varmt från sidorna också i såna, jag tror att det spelar in i det hela. Hur som helst så blev de underbara. Jag använde kanel tills kanelen tog slut, sen tog jag vaniljsocker på några och äppelbitar i några. Detta är ett stort tips, hackade äppelbitar med socker och kanel på i bullar är en riktig hit. Det blir oerhört saftigt och fint. Åh, jag önskar nästan att man orkade äta mer bullar, det är så himla roligt att baka!

4 kommentarer:

 1. åh, de ser smarriga ut!

  SvaraRadera
 2. Tack! :) De var jättegoda! Dina var bra fina också!

  SvaraRadera
 3. De ser ju hur fina ut som helst! Så fluffiga och gyllenbruna och pärlsockriga. Mina var tämligen mediokra i jämförelse!

  Jag fortsatte att undervisa endokrinologiavdelningen i svensk kultur i måndags genom att göra svenska kanelbullar och förklara för folk att "Today is national cinnamon roll day. It's a very important holiday in Sweden". :)

  SvaraRadera
 4. Haha, vad underbart!! Jag gillar att de måste tro att pärlsocker är det enda vi äter i Sverige :) Gillade de dem?

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3