måndag 7 september 2009

Lite som Alice

Idag hade jag en kråsskjorta som jag köpte på loppmarknad på Bondegatan i förra veckan. Den kostade fem kronor. Fem kronor tycker jag är lagom för kläder, håller man nere kostnaderna så kan man samla på sig så mycket mer. Mitt problem är snarare att jag har för lite garderobsutrymme, och alla fynd får inte riktigt den plats de är värda. Min kortsiktliga dröm (den långsiktliga är en klädkammare lika stor som mitt nuvarande sovrum, ljuva tanke) är tre Askelundgarderober från Ikea, tredörrarsvarianten. En tredjedel hängande kläder, en tredjedel liggande och en tredjedel till det som faller mig in i stunden. På mittendörren sitter också en spegel, så ställer man dem i en smart vinkel till varandra så har man ryggspeglar i provrumsklass. Fast det vet jag ärligt talat inte om jag vill ha. Men tre stora garderober från Ikea à 1795 kr/styck, det vill jag ha.

Det roliga med att vara vuxen är att få bestämma själv tycker jag. Problemet nu är bara brist på pengar, och framför allt brist på plats. Jag längtar efter mer plats. Billiga lösningar går ofta att hitta, men att trolla med plats är svårt. I allafall när man har mycket saker (och kläder) som man tycker om.Min vackra kråsskjorta som kostade fem kronor.Jag vill ha såna här:Och fylla dem med sånt här:
2 kommentarer:

  1. vilka fina klänningar! vilken fin blogg!!!1

    SvaraRadera
  2. Tack!! Ja, visst är de fina! det är kul att inspirationsgoogla tycker jag, det roligaste vore också om man kom igång och sydde och sydde om saker så att de blir sådär fina!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3