måndag 14 september 2009

Alices nya kläder

Jag läste att Ashley Greene har sagt att

"Alice is going to look like a "pretty bad-ass" Audrey Hepburn"

i New Moon, och jag frågar mig själv om det kan bli bättre? Hon har även klippt sig speciellt för rollen, så den taggiga peruken från Twilight är nu ersatt av en vacker, stilig frisyr med en underbar lugg.

Jag tittar på bilderna och myser. Alice i boken är definitivt en av mina största stilförebilder, och det är roligt att se att Alice i filmen lever upp till förväntningarna. Jag kan knappt bärga mig.


3 kommentarer:

 1. vad fin hon är! jag gillar den blåa skortklänningen eller kappan eller vad det nu är!! jag tror att de har poshat till henne lite, hon var ju lite mer bohemisk i ettan. det ska bli så roligt!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, den är jättefin! Jag är helt kär i den vita som hon har tights till, måste skaffa såna tights också!
  I ettan var hon ju väldigt söt och flickig, nu ser hon betydligt mer kvinnlig och stilig ut. Båda funkar, båda är Alice liksom. Jag tänker att hon kanske är flickig men gillar att klä sig kvinnligt. Det ska verkligen bli roligtatt se!!!!!

  SvaraRadera
 3. Anna thank you leaving such a lovely commenton my blog and i'm glad you like my blog, it means so much to me! yes i think its important too that they portray Alice as a real fashion forward dresser, she takes risks with fashion and i think they have show that in new moon!
  Look forward to hearing from you in the future!

  xoxo

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir så glad <3

Thank you for leaving a comment, that makes me so happy <3